Σεμινάρια

Οι κίνδυνοι του Διαδικτύου

Απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών σχολικής ηλικίας.

(Διάρκεια 1 ώρα και 45 λεπτά – Κόστος 45 ευρώ)

Οι κίνδυνοι του Ίντερνετ είναι πάρα πολλοί αλλά όλοι καταλήγουν σε μια ή περισσότερες από τις τρεις κατηγορίες:

  1. Οικονομικές απάτες
  2. Συναισθηματικά προβλήματα & θέματα υγείας
  3. Εκμετάλλευση

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί να γνωρίσουν τις απάτες & τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο για τα ανήλικα παιδιά και να μάθουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατέψουν τα αγαπημένα μέλη της οικογενείας τους, αλλά ακόμη και τους ίδιους.

Εάν γνωρίζεις τι είναι τα Phising, Sextortion, Grooming, Addictions, Hacks κ.α. είσαι σε πολύ καλό δρόμο για να προστατέψεις τα παιδιά σου. Αν όχι, σε προσκαλώ να παρακολουθήσεις το σεμινάριο που πραγματοποιούμε μέσω ZOOM/Meet και το επιμελείται ο Χατζηδάκης Ευάγγελος από τη WebPlanners μια εταιρεία που παρέχει λύσεις τεχνολογίας & ασφαλείας σε εκατοντάδες ελληνικές εταιρείες.

Θες να το παρακολουθήσεις;

Συμπλήρωσε την φόρμα με τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εντός της ημέρας για να σου πούμε την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία και τον τρόπο πληρωμής.

6 + 2 =

  • Σεμινάρια γίνονται κάθε εβδομάδα.
  • Διάρκεια 1 ώρα και 45 λεπτά
  • Κόστος 45 ευρώ
  • Με την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, θα σας αποσταλλεί ένα ZOOM/Meet link για να συνδεθείτε την ημέρα και ώρα που θα έχουμε συμφωνήσει
  • Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να μου στείλετε απευθείας στο Live Chat της ιστοσελίδας

Πώς μπορούμε να έρθουμε σε επαφή

w

Δωρεάν 20 λεπτά Chat

Χρησιμοποιώ την πλατφόρμα του Viber & του Whatsapp, μέσω της οποίας μπορούμε να έχουμε μια γενική συζήτηση, να θέσουμε στόχους και να κάνουμε μια γρήγορη αξιολόγηση.

Κλείσε ραντεβού

Για να ξεκινήσει η διάγνωση και να ακολουθήσει η θεραπεία θα χρειαστεί να κάνεις μια κράτηση μέσω της φόρμας που θα βρεις στην ιστοσελίδα μου.

Η 1η συνεδρία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Ας δώσουμε μια ευκαιρεία να γνωριστούμε να δούμε τους προβληματισμούς και τα περιθώρια συνεργασίας μας. Στείλε μου ένα μήνυμα και η πρώτη επικοινωνία μας θα είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση.